måndag 13 oktober 2008

Höst på Söder... och hat


Den här bilden är inte tagen på Långholmen, men på Söder inte långt från holmen. Jo, det kan faktiskt se ut så även på Söder, det är inte bara stenstad - i alla fall inte om man vrider kameran rätt. Med rätt kameravinkel, eller verklighetsförfalskning om man så vill, kan man få det hela till ett paradis där härliga pastellfärger sköljer fram i höstsolens glans. Övriga bilder i det här inlägget kommer från Långholmen, måndag morgon.




Märkliga färger, djupgröna löv som går över till vinrött. Jag tror det är någon sorts lönn som presterar dessa konstiga övergångar.



Så vackert det är med dessa färger ...



... och så är det några djävlar som varit framme och klottrat. Hat är en nedbrytande sinnesstämning, men jag hatar faktiskt de självupptagna skitstövlar som håller på med detta klottrande. Kanske någon kommer och yrar om att man "förbättrat" bänkarna och papperskorgen genom kladdandet? Hur vore det med "förbättrandet" av nyllet på några av de där konstnärshjältarna genom några rejäla snytingar? Det vore väl "konstkritik" av högsta klass!

1 kommentar:

Nicke Grozdanovski sa...

Vilka underbara bilder av höstskrudat Söder. Alla utom den sistnämda. Att det alltid ska finnas folk som förstör för alla andra.