fredag 22 juli 2011

Anslag och budskap

Klart budskap. I den här lokalen har det varit inbrott flera gånger. Är man en liten affärsidkare med små marginaler kostar det på att ersätta sönderslagna rutor. Försäkringen täcker inte allt. Man kan givetvis säga att detta är smått jämfört med storpamparnas miljardsvindlerier, men för den enskilde är det ledsamt och tröttsamt. Inga försäkringar kan uppväga känslan av att personer som förmodligen tillhör det knarkande småbuset rumsterat om i ens närmiljö för att hitta något som kan finansiera mer missbruk.

Nå, i stället för det ovanstående ledsamma kan vi väl gå över till något positivare. Jag var ute på Långholmens västra udde i morse och gick upp i den lilla gläntan därstädes, och på bänken och papperskorgen lyste några vita anslag:

Vad är detta? Nyfiket går jag närmare för att se efter ...

Jaha, enligt anslaget är det Sandra och Axel som bestämt sig för att förlägga sitt giftermål till denna lilla romantiska glänta och ber om att det skall vara fint där när de kommer. Just idag dessutom! Då är det bara att önska lycka till för de unga tu. Tror man hade tur med vädret också, varken åska eller ösregn. 

Inga kommentarer: