torsdag 1 september 2011

Kultplats - fortsättning, moln, regn och annat

Jag trodde jag var färdig med "kultplatsen på Långholmen", men vad är det som står däruppe?

Jo, den här gynnaren. Undrar om det är en som vandrat iväg från den ursprungliga gruppen som beskrivits i föregående inlägg, eller om det är en ensam utpost? Och ännu svävar vi i okunskap om vad detta är. En kultfigur, eller en just nu blyg och stillastående gäst från en annan del av rymden?

Just det, bakom de stora molnen finns vår stjärna solen - samt miljarder andra stjärnor och kanske andra märkliga civilisationer som har upprättat en spaningspost i Långholmen, Stockholm!

Molnen var från torsdag eftermiddag, liksom den här utsikten från Essingeleden. Långholmen ligger som en grön skog, och mitt i skogen går regnbågen ned. Märkligt sammanträffande, är det möjligen på gång att rymdisarna håller på att stråla upp eller ner varandra - det har varit rätt mycket regnbågar på senaste tiden i Stockholm!

För övrigt noterade jag att på varje pelare under Essingeleden finns en dörr. Skulle man kunna inreda därinne och skapa bostäder för folk som gillar "compact living"?

Två flygplan drog förbi, är det det här som kallas att "flyga i rote"?

Och rätt vad det var så började det att regna intensivt på bron över till Alvik. Snabbt upp med paraplyet, samtidigt som solen blänkte härligt i mälarvattnet. Konstigt väder.

4 kommentarer:

Rondine sa...

Dina små aliens, är nog inget annat än någon ung konstnärwannabes
installation, i hopp om att bli upptäckt och omskriven.
Och då kan man ju säga att han/hon har lyckats nu? Även om personen/personerna förstås helst hade sett att det var någon av de stora drakarna som gjort upptäckten.
Du kanske kan tipsa dem?

Björn Nilsson sa...

Tack för tipset. Men kan man svälja så tråkiga och jordnära förklaringar, utan mystik inblandad? Jag ser rubrikerna framför mig: "Har utomjordingar landat på Långholmen?" Eller: "Nattliga riter på Långholmen mystifierar!"

Kråkan sa...

Också jag har blivit intresserad av dessa utomjordiska varelser och varit och kikat på dem några gånger. Det har förtalts mig att de lämnats kvar av en teatergrupp, men det tror jag inte alls på! Jag är helt övertygad om att de blev kvar när ett Tefat hastigt tvingades ge sig iväg. Några fler än E.T men i samma frustrerande situation. Det kan inte vara kul att som utomjording spendera dagarna i en sandhög under en bro. E.T:s dagar var ju mer omväxlande.

Björn Nilsson sa...

Den som finns plåtad i det här inlägget var där för några dagar sedan, men i morse försvunnen. Uppstrålad till moderskeppet kanske? Väldigt mystiskt!!