torsdag 19 januari 2012

Avslöjande karta

Är du intresserad/bekymrad över vad som händer i Stockholm så bör du ta en titt på Stockholmsreans karta med uppgifter ner på detaljnivå om hur Alliansen sköter vår gemensamma egendom. (Hittade tipset hos Alliansfritt Sverige.) Eller rättare sagt: hur den gemensamt byggda och betalda egendomen förskingras.

Eller vänta, nu ser jag hur man gör för att få över kartan till den egna bloggen. Man kopierar inbäddningskod för HTML, och så ...  ja! där sitter den! Men kolla på Stockholmsreans sida för mer förklaringar!Visa större karta

För att avsluta: NEJ, Alliansen är inte försiktig med våra skattepengar. NEJ, Alliansen är inte försiktig med vår gemensamma egendom!

3 kommentarer:

martin sa...

Det enda som är garanterat är att varje nål på bilden är en förlustaffär för skettebetalaren, stocholmaren och Sverige.

Idag talade jag med en kompis, uppsagd från sitt jobb. Det lilla företaget har trots en enorm värdeökning på de 4 år det existerat inte lyckats säkra riskkapital. Det går inte konkurrera med staten och kommunens superrea på verksamheter med garanterad vinst. Jag kan än inte säga vilket bolag det är men är inte situationen löst inom några månader är verksamheten upplöst. Sverige förlorar flera arbetsplatser, flera framtida jobb och flera uppfinningar.

Rean inverkar menligt på antalet arbetsplatser i landet, antal företag, på möjligheten att starta nya verksamheter.

Björn Nilsson sa...

Förlustaffär för skattebetalarna ... oj, då måste det kompenseras med ett jobbskatteavdrag och ytterligare lite subventioner för saker som folk egentligen kan betala själva!

martin sa...

Oroa dig inte. Resesekreteraravdraget kommer nog snart.